Reimaginar l’Escaldàrium

El Ball de Gitanes de Lliçà de Vall en acció

Aquest dimecres ha tingut lloc el Projecte Escaldàrium, una reinterpretació de la festa que fan diferents grups o persones que no formen part del Ball de Diables. Enguany els protagonistes de l’acte han estat els alumnes de l’Escola Municipal de Música Joan Valls, els del Tot Música i el Ball de Gitanes de Lliçà de Vall.

Poc després de quarts de deu ha començat l’acte al Molí de l’Esclop. Els primers, el Ball de Gitanes de Lliçà de Vall, que han interpretat danses preparades per a la ocasió amb la música de la festa del Foc i de l’Aigua. Tot seguit ha estat el torn dels alumnes del Tot Música, amb tres combos de músics per interpretar les cançons del repertori de dissabte amb tocs de música moderna com el blues o el jazz. Finalment, els darrers en sortir a l’escenari han estat els alumnes de l’Escola Municipal de Música Joan Valls. En aquest cas, els alumnes que hi participen són els que fan l’assignatura Projecte Musical, que enguany s’ha centrat en aquesta festa.

Els participants del Projecte Escaldàrium es trien a través d’un concurs i tothom pot hi participar, l’única limitació són els deu minuts de durada i la creativitat de cadascú. Tradicional, modern o trencador, tot s’hi val per aquesta activitat.

Be the first to comment on "Reimaginar l’Escaldàrium"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*