RoGaSA renúncia a la construcció de l’aparcament de les Hortes

Els regidors Pineda, Través i Personat durant la roda de premsa

L’empresa adjudicatària del segon concurs per construir l’aparcament de les Hortes de Baix, Romero Gamero S.A. (Rogasa), ha fet efectiva la seva renúncia a construir-lo. Després d’aquest fet la construcció de l’obra passarà l’empresa que va quedar en segona posició en l’adjudicació, ACSA Obras e Infraestructuras.

Segons ha informat l’equip de govern aquest matí en roda de premsa, ja s’han reunit amb ACSA i aquesta té la intenció de tirar endavant el projecte. En les pròximes setmanes es realitzarà un Ple extraordinari per tal d’aprovar el nou adjudicatari i el mateix ajuntament preveu que puguin començar les obres a finals de juny. La proposta de l’empresa per fer l’obra és de 2.100.000 euros de cost, un 12% més cara, i el plaç d’execució passa de 9 a 7 mesos.

L’oposició, a excepció del PDeCAT, ha fet palès el seu malestar perquè s’ha informat abans a la premsa que als propis regidors. Just després de la roda de premsa de l’equip de govern, n’han fet una altra explicant les mancances que té el projecte. Han posat de relleu que no és possible construir l’aparcament amb un període tant curt de temps i que cal replantejar-lo o fins i tot retirar-lo.

Be the first to comment on "RoGaSA renúncia a la construcció de l’aparcament de les Hortes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*