Roger Mas presenta El dolor de la bellesa

Roger Mas i Karles Torra durant la presentació

El Centre Democràtic ha acollit aquest diumenge la presentació del llibre El dolor de la bellesa, del cantautor Roger Mas. Una trentena de persones han escoltat el músic, acompanyat pel crític Karles Torra, per fer un petit tats del llibre entre converses i cançons.

El dolor de la bellesa és un llibre que pretén desgranar les cançons que composa. Referents, experiències, pensaments… tot aquell caldo de cultiu necessari per crear música i lletra es veu explicat en aquest llibre. Francesc Pujols, Fabrizio de André o Jacint Verdaguer, topades amb la Guàrdia Civil o la particular visió de la música religiosa, han estat alguns dels temes de conversa amb en Karles Torra, que ha anat introduint hàbilment a mode de conversa literària de bar.

El cantautor també ha interpretat algunes de seves cançons, com el dolor de la bellesa o oda a Francesc Pujols. El llibre ha estat editat per Empúries i és el tercer que escriu. Una bona proposta per aquells que vulguin submergir-se encara més en la seva cosmovisió del món.

Be the first to comment on "Roger Mas presenta El dolor de la bellesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*