Salvem les Hortes demana una moratòria i un referèndum per l’aparcament

La plataforma Salvem les Hortes va organitzar aquest divendres 2 de desembre una xerrada informativa a l’Ateneu Molí d’en Ral. Una desena de persones van assistir-hi i van poder posar-se al dia de la problemàtica d’aquesta obra. La xerrada estava dividia en dos parts, la primera per valorar i posar en coneixement el projecte, amb els seus pros i contres; i la segona per veure la feina que ha fet la plataforma i quins reptes s’han d’encarar en el futur.

La primera part va anar a càrrec de Xavier Xalabarder, que va fer un repàs al projecte. Segons aquest arquitecte, les Hortes són una zona protegida del municipi i com a tal no haurien de patir agressions d’aquests tipus. Va posar com a exemple l’edifici de l’ajuntament, on es van enderrocar edificis protegits sense cap mirament. També va destacar altres aspectes negatius del projecte, com la pèrdua de moltes hores de sol a les hortes que hi quedin, la limitació de les vistes (les hortes ja no es podran veure des del futur passeig) o que no solucionarà les mancances d’aparcament.

La segona part de la xerrada va ser a càrrec de Jordi Galí. Ell es va encarregar fer un repàs de totes les accions que s’havien fet fins al moment, des de xerrades a esmorzars i debats. Actualment es troben immersos en la recollida de signatures per tal de fer un referèndum a tota la vila sobre la necessitat o no de l’aparcament, i també demanen una moratòria de les obres.

Be the first to comment on "Salvem les Hortes demana una moratòria i un referèndum per l’aparcament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*