Salvem les Hortes fa botifarra a l’aparcament

Aquest dissabte va tenir lloc una botifarrada contra l’aparcament de les hortes de baix organitzada per la plataforma Salvem les Hortes. L’emplaçament triat va ser la Plaça de Pau Surell, just al darrera de l’església. Aquest és un balcó natural per observar les hortes de baix. Els assistents van poder gaudir d’un esmorzar de forquilla amb el paisatge de 13559151_714526032018658_337204131552543195_ofons. El menú constava de botifarra, pa amb tomàquet, beguda i cafè, tot i que també hi havia opció vegetariana.

L’acte també va comptar amb una acció reivindicativa: la plataforma va desplegar una pancarta simulant l’espai que ocuparà el nou aparcament. Aquesta contenia el missatge ¨No al Pàrking¨ amb lletres de mes de dos metres d’alçada. Estava lligada des de l’aparcament actual fins al Safareig Termal. La intenció era demostrar com limitarà la visió de l’espai el nou equipament i posar-ne en dubte la seva necessitat.

La plataforma Salvem les Hortes s’ha posat com a objectiu aconseguir una moratòria del projecte, com a primer pas a donar, aturant totes les accions que vagin dirigides a construir-lo en breu. I en segon terme, planteja la celebració d’un referèndum per comprovar si aquest projecte és una prioritat per la població de la vila.

Les fotografies són de la pròpia plataforma Salvem les Hortes.

Be the first to comment on "Salvem les Hortes fa botifarra a l’aparcament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*