Som Caldes celebra el primer aniversari amb una assemblea oberta

Aquest divendres 1 de juliol Som Caldes va celebrar el primer any a l’ajuntament. La candidatura d’unitat popular, formada per diversos sectors de l’esquerra del poble, va organitzar una vetllada amb la participació de més de 30 persones, incloses les dues regidors que té al ple de l’ajuntament. L’emplaçament escollit va ser la plaça de Catalunya, a tocar de les Cases dels Mestres.

L’acte va començar a 2/4 de 9 del vespre amb una assemblea oberta sobre tot el que ha fet la candidatura durant aquest any. Després d’una petita introducció, les dues regidors van fer una petita explicació sobre les diferents situacions en que s’han trobat. Les mocions presentades, la capacitat d’accedir a la informació, el mètode de debat IMG-20160701-WA0011per triar el vot, o la capacitat de la pròpia candidatura per gestionar aquesta nova situació, van formar part del repàs. La segona part de l’assemblea va girar entorn de les participacions de la resta dels assistents, tant amb preguntes com en propostes. Entre d’altes temes, van aparèixer la laïcitat en nou tanatori, la fixació d’uns objectius per aquest any que ve, la tramesa de la informació des del ple a la gent, o la preocupació per l’aparcament de les hortes.

La vetllada va seguir amb el sopar solidari amb més de 30 participants. Des de Som Caldes expliquen que tots els diners recollits aniran destinats al camps de refugiats de Grècia, concretament a Eko Project, sorgit de l’antic camp de Eko Station prop de la localitat grega de Idomeni. Un dels membres de Som Caldes forma part del projecte i en breu s’hi desplaçarà. El sopar va estar amenitzat amb l’actuació de Laura, artista local, que va fer un repàs dels grans èxits d’ahir i d’avui.

Be the first to comment on "Som Caldes celebra el primer aniversari amb una assemblea oberta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*