Veu i crítica per acabar

Gemma Humet amb els músics Adri Martínez (esquerra) i Antonio Torres (dreta).

Després de dues setmanes de concerts i quatre actuacions musicals diferents, el Festival del Molí de l’Esclop s’acomiada fins l’any que ve. Aquest dissabte ha estat el torn de la cantautora Gemma Humet, que ha presentant els seu nou disc, Encara, davant d’un centenar de persones.

Gemma Humet és una cantautora vallesana que ja compta amb dos discs a les seves espatlles. La seva música combina una veu dolça i tècnicament impecable amb la crítica social. El concert ha començat poc després de les deu de la nit. La cantant ha estat acompanyada en tot moment pel pianista Adri Martínez i el bateria Antonio Torres, a excepció de dues cançons que ha interpretat ella mateixa al piano.

Durant el concert, temes del nou disc com Empordà o Crida’m han fet embadalir el públic mentre desplegava les seves lletres amb tocs de crítica social. El refugiats o la defensa del territori són alguns dels temes que ha posat sobre la taula. També ha fet una versió del seu oncle, Joan Baptista Humet, a mode de petit homenatge. Sense dubte, una aposta segura per acabar el festival.

Des de la organització del festival es fa una valoració molt positiva sobre el funcionament d’enguany. L’aposta de concentrar el festival en dos caps de setmana i de portar músics consagrats i músics emergents ha donat un bon resultat. La resposta del públic també ha estat molt positiva, l’espai del Molí de l’Esclop apropa molt els músics a la gent, i fa que l’espectador se senti interpel·lat directament per la música. Després d’aquesta edició, queda assegurada la de l’any que ve, estarem a l’aguait.

Be the first to comment on "Veu i crítica per acabar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*