XY en la intimitat

El duet format per Laura Cruells i Marçal Ayats

Aquest divendres ha tingut lloc la tercera jornada del Festival del Molí de l’Esclop amb l’actuació de XY. Una seixantena de persones han pogut veure en directe els osonencs. El grup presentava el seu primer disc, Equilibri, editat a finals de 2015.

XY és un duet format per una veu, Laura Cruells, i un violoncel, Marçal Ayats. La seva música recorda a les pintures d’estil clarobscur, la veu lluminosa de la Laura contrasta amb el so enfosquit del cello d’en Marçal, fins al punt de compenetrar-se perfectament. Durant el concert han interpretat cançons del seu primer disc, com Pell bruna, Tot passa o El mar i la barca, però també han fet algunes versions com Sometimes I’m happy de Sara Vaughgan.

L’atmosfera íntima sumada a la seva música melancòlica han apropat el públic, encara més, a l’escenari, convertit aquesta aposta en la revelació del Festival del Molí de l’Esclop. Eren els menys coneguts dels quatre participants però han demostrat que tenen una proposta musical molt sòlida i acurada, i a més a més són a poc de treure nou disc. Caldrà seguir-los de prop.

Be the first to comment on "XY en la intimitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*